En modern och oberoende byrå

Om byrån

Wälikangas Juridik bildades för att tillhandahålla juridiska tjänster som enbart tar hänsyn till klientens intressen. Byrån hjälper både företag och privatpersoner inom flertalet rättsområden. Vi tror på bra och långsiktiga klientrelationer där vi säkerställer att ni kontinuerligt har tillgång till våra juridiska tjänster. Vi tror att det gör skillnad och är bäst för dig. Prova du också!

Vi använder oss av säkra och moderna kommunikationslösningar som möjliggör uppdrag i hela landet.

Robert Wälikangas

Robert är klientansvarig vid byrån och har mer än 20 års erfarenhet av juridiskt arbete vid advokatbyrå, domstol och departement. Han ser till att ni får den hjälp ni behöver när det gäller juridisk rådgivning och processföring.

E-post: robert@wjuridik.se

Lovisa Danielsson Wälikangas

Lovisa är utbildningsansvarig vid byrån. Hennes pedagogiska färdigheter säkerställer ert företags kompetensutveckling genom att skräddarsy traditionella- och digitala utbildningar. Lovisa arbetar även med analyser och rättsutredningar inom byråns samtliga rättsområden.

E-post: lovisa@wjuridik.se

Väx med oss!

Som en liten byrå värderar vi engagemang och nya perspektiv. Vi håller utkik efter erfarna jurister, men även nya talanger inom juridik. Är du intresserad av att göra skillnad tillsammans med oss? Vi ser fram emot att höra från dig!